meer criteria

Alterimmo beschikt over een jarenlange 'staat van dienst' en werkervaring in de commercialisering van nieuwbouwprojecten in Limburg. Bovendien beschikken we over een uitgebreide en actuele marktkennis rond de evaluatie en verkoopbaarheid van vastgoedprojecten in de studiefase.

Nieuwbouwmarketing en kijkdagen
Wij zorgen ervoor dat uw project optimaal en gericht op de juiste doelgroep in de markt wordt gezet via een doordachte marketingcampagne. Voor de commercialisering van uw project en verkoop 'op plan' werken wij een publiciteitsplan uit en kunnen wij u bijstaan in de opmaak van 3D-simulaties en 3D-tours, verkoopsplannen, verkoopsbrochures, verkooplastenboeken, werfzeilen en projectpresentaties bij de organisatie van kijkdagen en infoavonden. Wij informeren zoekende klanten over uw project en zorgen voor goed georganiseerde bezoeken. Bovendien kunnen kopers bij ons rekenen op uitgebreide informatie over de aankoop van nieuwbouw en 'op plan', al dan niet onder Wet Breyne, en een aangepaste all-round begeleiding.

Projectsite met potentieel?
Heeft u zelf een interessante projectsite voor ogen of projectgrond in eigendom en zoekt u een betrouwbare immopartner, contacteer ons dan zeker voor een vrijblijvend gesprek:
0496/ 68 75 44 (Fabienne Kusters). 

Wij bieden u alvast een totaalbegeleiding aan van bij het opzetten tot aan de volledige verkoop van uw nieuwbouwproject.
Onze sales-ervaring wordt aangevuld met de nodige juridische en financiële know-how bij de afhandeling van de verkoopdossiers.

Zo streven wij ernaar de marketing  en commercialisering voor onze rekening te nemen zodat u zich voor 100% kan concentreren op uw vele andere taken bij het realiseren van uw vastgoedproject.

Wenst u vrijblijvend meer info over onze projectbegeleiding ‘op maat’ van uw vastgoedproject?

KLIK HIER!