meer criteria

'Anders thuiskomen' via Alterimmo
Ons streefdoel en de rode draad in ons vastgoedverhaal zijn het 'anders' én 'beter' dienen van u als klant. Onze missie bestaat er dan ook in uw behoeften te dienen vanuit onze vastgoedexpertise, die gevormd is door jarenlange ervaring als vastgoedmakelaar in Limburg!


Bij de eerste kennismaking luisteren we daarom eerst aandachtig naar uw verhaal. Vanuit uw specifieke situatie en mits uw vertrouwen, laten wij u dan kennis maken met onze unieke totaalaanpak voor de verkoop van uw eigendom of realisatie van uw vastgoedproject.

Onze specialiteit is het verkopen van vastgoed in Limburg, zowel residentieel, professioneel als nieuwbouw.

Elke dag opnieuw en bij elke stap in uw vastgoedtraject streven wij er naar om u als klant maximaal te begeleiden en te ontzorgen vanuit uw persoonlijk verhaal. Daarbij kan u alvast rekenen op het nodige commerciëel, administratief, juridisch, financiëel, en technisch advies. Indien nodig, werken wij daarvoor nauw samen met gekwalificeerde en degelijke vastgoedprofessionals voor elk specifiek aspect inzake vastgoed.

Wij zetten alle nodige professionele, innovatieve en menselijke middelen in om de juiste 'match' te vinden tussen de koper en verkoper met het oog op een win-win situatie en dus een optimaal resultaat voor alle partijen.

Maar hoe dan ook, "de mens achter het pand" staat bij ons steeds centraal!

Wenst u meer info over onze persoonlijke en vakkundige aanpak?

CONTACTEER ONS