meer criteria

Wie zijn wij en wat kenmerkt ons?

Alterimmo is in 2003 opgericht door Fabienne Kusters, na enkele jaren commerciële ervaring te hebben opgedaan als vastgoedmakelaar en na een eerdere juridische loopbaan in de advocatuur, voornamelijk in de vastgoed- en bouwsector.

Dankzij die eerdere, verrijkende beroepservaring bekijkt zij de vastgoedsector dan ook vanuit een alternatieve invalshoek. En precies aan die 'andere' kijk en aanpak heeft het kantoor haar doopnaam te danken: alter = latijn voor anders

Die juridisch-commerciële ervaring werd enkele jaren na de oprichting al verrijkt met de commerciele en financiele werkervaring uit de banksector (John Vangelabbeek).

Vanuit een menselijke en persoonlijke aanpak resulteren deze juridische, financiële én commerciële ervaringen in de vastgoedsector bovenal in de vereiste :

  • professionaliteit en kwaliteit
  • degelijkheid en betrouwbaarheid
  • gedrevenheid en motivatie
  • creativiteit en dynamisme ......
    en net dat tikkeltje méér service en eindresultaat dan u van een kwalitatief, betrouwbaar vastgoedkantoor mag verwachten.

Onze specialiteit is het verkopen van vastgoed, alsook het verlenen van professioneel advies als vastgoedexperten en adviseurs.

Onze uitstekende reputatie als vastgoedkantoor hebben wij vooral te danken aan toewijding, expertise en teamwork: gedreven en dynamische salesmensen met een uitgesproken ambitie en ondernemingszin worden ondersteund door een goed georganiseerde, administratieve binnendienst. Daardoor kunnen de commerciële medewerkers zich vooral focussen op het opvolgen van de klanten en vooral - wat oh zo belangrijk is - de juiste matchmaking tussen de koper en (het pand van) verkoper.

En ...
ben jij ambitieus en ondernemend, met een
passie voor vastgoed en een
opleiding en/of ervaring
in de vastgoedsector? Wie weet ...


... word jij dan wel
het nieuwe gezicht van ons team?