WAT IS ANDERS THUISKOMEN BIJ ALTERIMMO?

Bij ons kan je letterlijk en figuurlijk ANDERS THUISKOMEN!

Wens je een eigendom te verkopen of aan te kopen? Zoek je daarbij professionele en degelijke begeleiding van vastgoedexperts die van alle vastgoedmarkten thuis zijn? Wij nemen graag de tijd om naar je verhaal te luisteren en samen met jou een persoonlijke dienstverlening op maat uit te werken.

Wij zijn géén gewone vastgoedmakelaars, maar zuivere 'matchmakers' tussen koper, verkoper en het pand! Daarom hebben wij in 2010 reeds een voormalige woonloft op het oude mijnterrein van Zolder heringericht tot onze thuisbasis: zo kan elke bezoeker bij ons alvast een beetje ‘thuiskomen'.

Steeds welkom bij ons met of zonder afspraak : de koffie  staat alvast klaar!

Met méér dan 20 jaar vastgoedexpertise, 30 jaar juridische expertise in vastgoed en 40 jaar professionele ervaring in de financiering ervan zetten wij dagelijks alle professionele en menselijke middelen in om de juiste 'match' te bereiken en gaan wij voluit voor onze sleutelwoorden: 'maatwerk en matchmaking'.

Provincie Limburg is onze thuisbasis met voornamelijk de focus op Midden- en West-Limburg.

Verkoop van vastgoed is onze passie ... al méér dan 20 jaar lang!

 

Volg ons op social media:

 

SOCIAL MEDIA

NIEUWS & INFO

16-07-2019
Belg heeft nog tweede baksteen in de maag!
Steeds meer en steeds jongere Belgen kopen een tweede verblijf! De Belg sluit ook steeds meer leningen af voor een tweede verblijf, en het ontleende bedrag wordt steeds groter. Vorig jaar leenden we gemiddeld 199.500 euro, tegenover 155.000 euro in 2016, zo blijkt uit cijfers van BNP Paribas Fortis.
03-09-2018
Betekent Back to School het einde van het huizenkoopseizoen?
  U kan er als eigenaar of kandidaat-koper deze dagen niet omheen: het gemeenschappelijk geloof dat 1 september ook het einde van het huizenjachtseizoen i…
10-08-2018
Een huis kopen of verkopen in de zomer: een goed idee?
Vastgoed wordt het hele jaar door verhandeld. Als koper kan je immers niet kiezen wanneer je droomhuis op de markt komt. Wanneer je zelf verkoopt, heb je dikwij…