Verkopen is dé specialiteit van het huis... al bijna 20 jaar lang!

Een woning kopen of verkopen is voor de meesten onder ons een ingrijpende gebeurtenis in ons leven, financiëel maar ook vaak emotioneel. Net dàn is er behoefte aan een ervaren, professionele partner die zich heel goed kan inleven in je bekommernissen, en je tegelijk ook heel open én deskundig adviseert zonder je 'naar de mond te praten'.

Alterimmo heeft van meet af aan gestreefd naar een professionele, open en vooral menselijke aanpak in de relatie met haar klanten: we nemen letterlijk de tijd om te luisteren naar je persoonlijk verhaal, maar ook naar dat van de kandidaat-kopers, precies omdat dit van cruciaal belang kan zijn voor het vinden van de 'juiste match' tussen koper en (het pand van) verkoper. Wij zijn géén verkopers, maar 'matchmakers', die professionaliteit hoog in het vaandel dragen en dit weten te koppelen aan een unieke en persoonlijke aanpak!

Alterimmo is actief over een groot deel van de provincie Limburg en is het meest prominent aanwezig in Midden- en West-Limburg.

Wij vinden voor jouw eigendom de juiste koper en voor deze het geschikte pand dankzij een ervaren en grondige marktkennis en een doelgerichte aanpak op maat van uw eigendom. Ook voor de verkoop van bedrijfsvastgoed, nieuwbouw, exclusieve villa's of bouwgronden kan u steeds bij ons terecht.

Aanpak

Ons blijvend succes wordt gedragen door teamwork met een uitermate klantgerichte aanpak. Ons gedreven salesteam wordt daarbij ondersteund door een goed geoliede administratieve binnendienst, die instaat voor het onthaal van de klanten en de hele administratieve afhandeling van de vastgoeddossiers behartigt.

Wens je meer info over een specifieke dienst? KLIK OP DE DIENST HIERONDER.

We hechten heel veel belang aan een persoonlijke benadering en daarom nemen onze medewerkers ruim de tijd om je te informeren en potentiële kopers grondig op te volgen. Net daarom worden ze permanent ondersteund door ons "in-huis"team. We ondervinden dat een sales-medewerker die volop bezig is met de opvolging van klanten de beste garantie geeft voor een goed verkoopresultaat. En net omwille van deze goede ondersteuning staan we dichter bij de mensen. Bovendien beschikken we in onze regio over een groot intern klantenbestand van zoekende kopers die spontaan panden aangeboden krijgen die aan hun zoekcriteria voldoen. Verder maken wij actief gebruik van een ruime waaier aan innovatieve communicatiemiddelen die veel verder gaan dan de klassieke publiciteitskanalen. De verkoopsbezoeken worden verzorgd door commerciële medewerkers die, door hun hoge mate aan professionaliteit samen met een persoonlijke aanpak, erin slagen de 'match' te realiseren die tot een goed verkoopsresultaat leidt. Daarin schuilt volgens ons de échte meerwaarde van een kwaliteitsmakelaar! Het strategisch, maar correct onderhandelen van de prijs en andere verkoopvoorwaarden is helemaal ons ding! Bij akkoord staan wij uiteraard borg voor een evenwichtige verkoopovereenkomst en de administratieve afhandeling van het verkoopdossier bij de notaris. Tenslotte begeleiden wij koper en verkoper nog verder bij wijze van 'naverkoop'-service, zoals bv. overname of bestemming van roerende inboedel, sleutel- en genotsoverdracht, nutsvoorzieningen.

 

 

Als kers op de taart bieden wij - als enige in de regio Limburg - onze klanten-verkopers een 'Alter-Verhuis-Service-waardebon' aan als dank voor hun vertrouwen.
Deze unieke 'Verhuis-Butler-Service' wordt uitgevoerd in samenwerking met externe verhuis-professionals en staat ook ter beschikking van onze klanten-kopers tegen uiterst voordelige voorwaarden!

Heb je vastgoedplannen? Contacteer ons dan zeker voor vrijblijvend advies. Samen met jou bekijken wij alle mogelijkheden om het potentieel van je eigendom te maximaliseren.

Wil je meer weten over onze diensten en aanpak?   Of contacteer ons op 011/ 53 35 53
of via onderstaande contactknop
DOWNLOAD ONZE
KANTOORBROCHURE...
  CONTACTEER ONS GERUST...