Alterimmo beschikt over een jarenlange staat van dienst en hands-on-ervaring in de commercialisering van nieuwbouwprojecten in Limburg.

Bovendien beschikken we over een uitgebreide en actuele marktkennis rond de evaluatie en verkoopbaarheid van vastgoedprojecten in de studiefase.

Van nieuwbouwmarketing tot kijkdagen
Wij zorgen ervoor dat je project optimaal en gericht op de juiste doelgroep in de markt wordt gezet via een doordachte marketingcampagne. Voor de commercialisering van je project en verkoop 'op plan' werken wij een publiciteitsplan uit en kunnen wij je bijstaan in de opmaak van 3D-simulaties en 3D-tours, verkoopsplannen, verkoopsbrochures, verkooplastenboeken, werfzeilen en projectpresentaties, alsook bij de organisatie van kijkdagen en infoavonden.

Wij informeren zoekende klanten over je project en zorgen voor goed georganiseerde bezoeken. Bovendien kunnen kopers bij ons rekenen op uitgebreide informatie over de aankoop van nieuwbouw en 'op plan', al dan niet onder Wet Breyne, en een aangepaste all-round begeleiding.

Projectsite met potentieel?
Heb je zelf een interessante projectsite voor ogen of heb je een projectgrond in eigendom en zoek je een betrouwbare en ervaren immopartner, contacteer ons dan zeker voor een vrijblijvend gesprek:
0496/68 75 44 (Fabienne Kusters). 

Wij bieden je een totaalbegeleiding aan: van bij het opzetten tot aan de volledige verkoop van je nieuwbouwproject.
Onze sales-ervaring wordt aangevuld met de nodige juridische en financiële know-how bij de afhandeling van de verkoopdossiers.

Zo nemen wij de marketing  en commercialisering voor onze rekening, zodat je je voor 100% kan concentreren op andere taken bij het realiseren van je vastgoedproject.

Wens je vrijblijvend meer info over onze projectbegeleiding ‘op maat’ van uw vastgoedproject?

KLIK HIER!

4.8/5 - 16 beoordelingen