'Anders thuiskomen' met Alterimmo
Ons streefdoel en de rode draad in ons vastgoedverhaal zijn het anders en beter dienen van u als klant. Onze missie bestaat er dan ook in je behoeften te dienen vanuit onze vastgoedexpertise, die gevormd is door jarenlange ervaring als vastgoedmakelaar in Limburg!


Bij de eerste kennismaking luisteren we daarom eerst aandachtig naar je verhaal. Vanuit je specifieke situatie en mits je vertrouwen, laten wij je kennismaken met onze unieke totaalaanpak voor de verkoop van je eigendom of de realisatie van je vastgoedproject.

Onze specialiteit is het verkopen van vastgoed in Limburg, zowel residentieel, professioneel als nieuwbouw.

Elke dag opnieuw en bij elke stap in je vastgoedtraject streven wij er naar om je als klant maximaal te begeleiden en te ontzorgen vanuit je persoonlijk verhaal. Daarbij kan je alvast rekenen op het nodige commerciƫel, administratief, juridisch, financiƫel, en technisch advies. Indien nodig, werken wij daarvoor nauw samen met gekwalificeerde en degelijke vastgoedprofessionals voor elk specifiek aspect inzake vastgoed.

Wij zetten alle nodige professionele, innovatieve en menselijke middelen in om de juiste match te vinden tussen de koper en (het pand van de) verkoper met het oog op een win-win situatie en dus een optimaal resultaat voor alle partijen.

In ieder geval staat de mens achter het pand bij ons steeds centraal!

Wens je meer info over onze persoonlijke en vakkundige aanpak?

CONTACTEER ONS